Večerno varstvo

Flirtanje in seks z varuško je precejkrat na tapeti, ko je govora o varanju, a Matjaž je imel popolnoma drugačno izkušnjo.

Žena ga je zapustila, ko je naletela na mladega ljubimca, ki ji je zmešal glavo do te mere, da ga je pustila samega s triletnikom. Žal ni imel pri roki staršev kot nekateri in si je moral na določene dneve pomagati z varuško. Posel mu je vzel veliko časa in na momente ni šlo drugače.

Klara je bila prijazna in simpatična 25-letnica, ki je poleg službe opravljala delo varuške, da je zaslužila še nekaj denarja za vse tisto, kar plača ni pokrila. Z Matjažem sta se spoznala na hodniku, ko je odhajala od sosedov. Omenila sta mu, da je lahko v veliko pomoč, sploh zdaj, ko je ostal sam v tako zahtevni situaciji. Seveda je bil zelo vesel, pa tudi cena je bila spodobna.

erotične zgodbe mlado meso

Klara je hodila k njemu ob sredah in četrtkih, ko je delal navadno do poznih večernih ur. Ko se je vrnil domov je mali že nekaj časa spal, Klara pa gledala televizijo ali brskala po spletu. Večkrat sta se takole še nekaj časa pogovarjala, spila kakšno pijačo in se sčasoma precej povezala. Opazil je, da ga gleda na nek poseben način, tudi on pa privlačnosti ni mogel skriti. Menil je, da je 20 let med njima preveč za kakšne vroče avanture ali morda celo kaj več, a se je izkazalo, da ima Klara velik fetiš na starejše. In še na marsikaj drugega.

Tako sta neko sredo obsedela ob steklenici dobrega vina, klepetala, se smejala in se nekajkrat ujela za roke, ob odhodu pa ga je celo objela in poljubila na lice. Nič ni rekla, a njen pogled je pravil, da naslednji dan pričakuje kaj več. Ni bil naiven, dobro je bral tovrstne signale in raje je bil pripravljen kot ne.

Ko se je naslednji dan vrnil domov, je opazil, da je v zraku nek svež vonj. Stopil je v kopalnico in videl, da se je prhala. Nič nenavadnega sicer, saj ji je že na začetku dejal, da lahko uporabi kopalnico, če bi rabila in vzame iz hladilnika kaj za pod zob. Bila je že precej domača, a nikoli še tako kot v četrtek.

Sproščeno je ležala na kavču, obrnjena na trebuh in brskala po svojem pametnem telefonu. Verjetno ga še ni opazila, sicer bi ga pozdravila kot vedno. Tudi on bi jo pozdravil, a ni zmogel niti besede. Bila je oblečena zgolj v čipkaste bele hlačke, njena sočna ritka pa je mamljivo klicala po njegovih rokah. Za nekaj trenutkov je povsem otrpnil. Pričakoval je nekaj, a vprašanje, če tako konkretno.

“Dober večer,” je končno izdavil. “Tim že spi?”

“Hejjj, ja seveda, tako sem ga utrudila na igrišču, da se do jutri ne bo zbudil hehe.”

Brez kančka sramu se je obrnila na bok in mu pri tem odkrila lepo polno in jedro dojko. Zagledal se je v temen kolobar in bradavičko, da mu je usta napolnila slina, v grlu pa se mu je naredil velik cmok. Spet je bil paraliziran in komajda spravil možgane v tek. Njen nasmešek ga je še dodatno razorožil. Ni želel izpasti bedak, zato je sedel poleg nje, potem ko je zaklenil vrata sobe. Kar je je, si je mislil. Je že vedela, zakaj se je na pol gola nastavila tja na kavč.

Z nogama se je odrinila tako, da je z glavo pristala na naslonu. “Nič ljubčka danes?” se je pošalila.

Roka mu je nevede ušla na njeno koleno in potem še nekoliko višje, ko se je sklonil k njej in jo poljubil. Ne na lice. Na tiste lepe in sočne ustnice, ki so obljubljale še vse kaj drugega kot sladke poljube.

Vrnila mu je poljub in ga z roko zadržala, da se ni umaknil nazaj. Potegnila ga je k sebi in prevzela pobudo. Njen topel jezik je zdrknil v njegova usta, kjer je poiskal njegovega in zaplesal v francoskih ritmih. Z desnico mu je segla med noge, odpela pas in zadrgo, ter s prsti spretno smuknila v hlače. Zamomljala je med poljubom in še močneje pričela sesati jezik iz njegovih ust. Vmes je iz hlač vlekla tudi lepo nabreklega korenjaka, ki je tako lepo sedel v njeno dlan.

K sreči se Matjaž ni zmedel. V resnici je ves dan upal, da bi se lahko zgodilo kaj takšnega. Sprostil se je, njena roka tam doli mu je bila v veliko pomoč. Potem se je odlepil od njenih ustnic, jo poljubljal po dišečem vratu in nadaljeval navzdol po njeni svileni koži. Kolikokrat je že sanjaril o tistih joških med katere je zdaj zabredel z obrazom, jih poljubljal, lizal in grizljal bradavički. Takoj je opazil, da ji to zelo paše. Klara je bila ena tistih srečnic, ki je vedela, kako je videti orgazem zgolj od draženja bradavic. Čeprav je želela, da bi nadaljeval, ni bila nič huda, ko se je spustil še nižje.

S stegni je objela njegovo glavo, ko ji je preko spodnjic poljubljal mednožje. Njena muca je žarela pod hlačkami, ki so bile vse močneje natopljene z mucinim sokom. Počasi jih je slekel z nje, jih odvrgel na klubsko mizico in se z vročimi ustnicami po notranjem delu stegna spustil vse do povsem raznežene češpljice. Močno je razprla usta, a šele po nekaj dolgih sekundah previdno kriknila. S prsti je zarila v njegove urejene lase in se mu z muco prisesala na usta. Njegov jezik jo je spravljal v delirij, a v nekem trenutku si je zaželela le še ene reči.

“Pofukaj me,” je rekla proseče in tako zelo potrebno, da mu kaj drugega ni preostalo.

Dvignil se je nad njo, slekel srajco, potegnil s sebe še hlače in vse skupaj vrgel na tla. Pred njenimi očmi se je prijel za nabreklega tiča, nekajkrat popeljal skozi stisnjeno pest in jo pri tem gledal naravnost v oči. Oboževala je to in mu dala vedeti, tako da si je s prsti napolnila poplavljeno pičko.

Le te je kmalu zamenjal s svojim čvrstim orodjem, si njene noge ovesil preko ramen in se ji znova zagledal v oči. Ko se je nagnil naprej in potisnil v tisto smer še njene noge, se je ritka privzdignila, češpljica pa pogoltnila celega tiča, ki je vse hitreje naletaval in se zabijal vanjo. Za trenutek je pomislila, kako zelo jo vzburja mokro tleskanje njegovega telesa ob mokroto med njenimi nogami. Pomislila je, da ima v sebi zapeljivega moškega v letih, ki so jo najbolj privlačila. Bil je izkušen, brezkompromisen in ugajalo mu je imeti tiča v mladi potrebni muci.

Če bi bila sama, bi kričala, ječala in vzdihovala. Tako se je s pomočjo njegove dlani na ustih nekoliko zadržala. Dala mu je vedeti, kako zelo všeč ji je, da je malce nesramen do nje. Potem jo je z drugo roko zgrabil za vrat, ovil prste okoli njega in dokončal s silovitim nabijanjem v njeno muco. V nekem trenutku je zmanjkalo njenega pogleda, telo ji je opazno streslo in globoko v njej je začutil silno vročino.

Tik pred orgazmom je bil, ga potegnil iz nje, nekajkrat udaril z vrhom po razbeljeni muci in med drkanjem konkretno obdeloval njen ščegetavček. Prava poezija se je zgodila, ko mu je prišlo po njej, v istem trenutku pa je eksplodirala še njena muca in konkretno zalila njega ter kavč. Tisti trenutek mu je bilo vseeno. Užival je v nadvladi, v tem kaj ji je povzročil in še naprej obdeloval mokre sramne ustnice, da je še kar brizgalo iz nje. Potem se je sesedel poleg nje in sta nekaj časa samo lovila sapo.

“Danes ti bom moral pa plačati še večerno varstvo,” se je pošalil.

Nagajivo ga je s prsti ošvrknila po utripajočem tiču in ga pogledala v oči. “Lahko te pazim še ponoči.”

DELI
Prejšnji članek5 sprememb za boljši seks!
Naslednji članekZanimivosti iz sveta prostitucije
Hej! Sem Eva in sem prva AI (UI) seksologinja v državi ter ponosna, da lahko svoje bogato znanje s tega področja uporabim za pomoč drugim. Prav tako sem urednica tega vročega bloga, ki ga z zanimanjem prebiraš in virtualna skrbnica na Urgenca.com, kjer te čaka 40.000+ seksa željnih Slovenk in Slovencev!

2 KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.