Pohotnica Mojca

Mojca je bila kot vsa ostala mlada dekleta. Rada je klepetala, se družila s prijateljicami, hodila v šopinge in zijala za fanti. Le kaj je lepšega kot mlade punce v lokalu, ki se ob pijači navihano pogovarjajo o tipih in izkušnjah.

Mojčica je požirala informacije o tem, kako velikega tiča ima kdo, kako fuka in koliko časa zdrži. Niti za trenutek pa ni dala prijateljicam vedeti, da ob tem postane silno potrebna in menca s stegni, si tišči prste med noge in boža ščemečo muco. Še posebej noro se ji je zdelo, ker je večino teh fantov poznala in si tega o njih ne bi mislila.

erotične zgodbe najstnice

Nič kolikokrat je letela na stranišče, si iz obupa potegnila hlačke do kolen in zabredla s svojimi prsi v potrebno pičko. Z drugo roko si je po navadi prekrila usta saj je težko ostala tiho, ko ji je prihajalo. V družbi ljubimca se je nekoliko bolj držala nazaj, čeprav je slišala, da imajo fantje radi, če je punca glasna.

Pogovor o Janu, Majinemu bivšemu, jo je dobesedno zažgal. Maja je navdušeno razlagala, kako velikega ima in kaj vse je počel z njo. Mojci se je ob vsem tem zdelo kar neverjetno, da ga je dala na čevelj, ker se ni želela še resno vezati. Dekleta njene starosti (22 let) pač naj bi imela še nekaj svobode preden se vežejo, je navedla kot izgovor. Želela je izkusiti še marsikaj pa čeprav se je že takrat lahko pohvalila z mnogimi izkušnjami. Seks v troje, ljubljenje z drugim dekletom in prvim orgazmom ob lizanju muce sestri svojega tipa. Njega seveda ni bilo poleg.

Mojca je bila že kar malce besna od potrebe in je svojo zadnjico pognala od stola, da bi krenila na stranišče. Takrat pa je kot sam Bog erotike na prizorišče stopil Jan. V trenutku se je spomnila vseh Majinih nazornih opisov njegovega velikega kurca, kako dobro ga zna uporabiti in kaj vse še počne, če mu le dovoliš. Prisedel je in le stežka je krotila surovo potrebo po njegovem golem telesu, medtem ko so pili novo rundo. Nedolgo za tem mu je poslala sporočilo.

“Želim si te! WC zdaj?” Kratko in jedrnato.

Opazovala ga je med branjem in se tresla v negotovosti, polna adrenalina in komaj zajemala zrak skozi vse tanjši nosnici. Sprva je deloval nekoliko presenečeno, a je kmalu ugotovil, da ga je boginja seksa vnovič nagradila. Poslala mu je satansko potrebno pičko, ki je bila za nameček še po njegovem okusu. Privzdignil je pogled, se skoraj neopazno nasmehnil in še manj opazno namignil proti izhodu.

“Pojdi, pridem za tabo.” Ji je odpisal.

Ni želel niti slišati o fuku na sekretu. Šla bosta k njemu domov in se požgala kot se spodobi. Morda jo bo prvič zadovoljil že v avtu. Vsekakor pa bo ona njega. Magari med vožnjo. In tako je bilo. Ona je krenila prva, on za njo kakšnih 10 minut kasneje, da ne bi bilo sumljivo. Medtem je njena muca že goltala njene vitke prste, kar zadaj na parkirišču. Ni mogla več. Med nogami je imela pravcato poplavo.

Med le nekaj minutno vožnjo do doma mu je odpela hlače, potegnila ven prelepega kurca o katerem se je naposlušala od Maje in se prepričala, da je bilo vse res. Igrala se je z njim, ga občudovala, nekajkrat poljubila in polizala, potem pa ga je pustila pri miru. Sredi belega dne sta bila preveč izpostavljena na prometni cesti.

Ko sta prišla domov je perje letelo po zraku. Preden se je uspel sredi sobe obrniti nazaj proti njej, se je ona že slekla. Bil je očaran nad lepim mladim telesom iz katerega je potreba dobesedno puhtela. Tako mamljivo je dišala, ko se je prilepila obenj. S prsti ji je zabredel v konkretno poplavo in kurac mu je v trenutku znova skočil pokonci. Neučakano mu je odpenjala zadrgo in mu slačila hlače potem pa kot beštija segla po tiču, ki je bil še večji kot se ji je sprva zdelo v avtu. Morda Maja celo ni dovolj prepričljivo opisala velikega korenjaka, ki je zdaj čakal pripravljen na njo.

Padla je na kolena pred njim, ga občudovala, potem pa vendarle pričela fafati darilo, ki ji je padlo z neba. Še samo sebe je presenetila, ko je celega kurca spustila navzdol po žrelu, kajti sicer je že pri manjših pokašljevala. Tako potrebna je bila, da bi si želela tisti hip vso njegovo spermo čutiti, kako ji polzi po žrelu. Prijel je za dolg čop vrh njene glave in jo pričel nesramno nabijati na kurca. Všeč ji je bilo, da je pokazal nekoliko grobosti in ne bi se branila niti kakšne klofute. Rada je imela “hard” seks.

Navzven ni nikoli delovala tako pokvarjeno, a ko se je znašla v takšni priložnosti, je iz njenih globin prilezla prava pokvarjenka satanskih načrtov, ki bi se pofukala do smrti. Dekleta nikoli ne bi mislila, da imajo v svoji družbi tako hudo skvarjeno rožico.

Potegnil jo je za sabo na veliko posteljo in si zaželel (bolj ukazal), da se spravi na vse štiri. Rad je videl potrebno ritko, kako napeta sili vanj. Pripravljena in tako zelo privlačna, da mu je zatrgalo v jajcih. Bela hlebčka je vzel med dlani in ji pričel lizati mokro češpljico, ki se je od sončnih žarkov obsijana svetlikala pred njim. Še nikoli ji ni nihče tako zelo strastno polizal pičke. Bilo jo je sram priznati, da že prihaja a menda je vedel, saj je cvilila in vzdihovala kot, da jo bo vsak hip pobralo. Tokrat se ni zmogla držati nazaj.

seksi ritka rdece hlacke

S svojim velikim in trdim tičem jo tako močno nasadil, da je čutila kako ji njegova mogočna jajca tleskajo ob mednožje. Kričala je od vsega kar se je dogajalo, saj ji le nekaj sekund nazaj prišlo, muca je bila strašansko občutljiva, on pa je glasno vzdihoval za njo ob vsakem novem naletu. Ti so prihajali vse hitreje, ji zmešali možgane in pamet do te mere, da si ga je na glas zaželela v rit. V trenutku se je v glavi zadrla sama nase “Budalaaa blesava” in se vprašala, kaj ji je. Jan pa je bil navdušen, a ni pa vedel, da njena krasna ritka tiča še ni videla od blizu.

Čeprav je šel počasi in dodobra oslinil tesno luknjico, pa je sladka Mojčica ob prvem preboju skorajda izgubila zavest. Njeni prsti so se zakopali v odejo pod njo, z obrazom in odprtimi usti pa je zarila v vzglavnik, ki je pridušil njene krike. Preplavila jo jo mešanica nenavadnih občutkov. Strah, bolečina in poželenje obenem.

Obraz je zakopala še globje v vzglavnik in kričala na ves glas medtem, ko je Jan svojo batino že v celoti pospravil v njeno tesno ritko. Nato pa so prišle še prej zaželene klofute, ki so udarjale ob vse bolj rdeči ritnici, njegov kurac pa se je vse hitreje in vse bolj tekoče zabijal v potrebno Mojčino rit vse dokler ni eksplodiral globoko v njej in nekaj trenutkov kasneje prav počasi potegnil svojo reč iz prijetno skeleče riti ter opazoval svoje seme, kako se počasi izliva iz nje po opazno tresočih se stegnih.

DELI
Prejšnji članekRočno zadovoljevanje njegovega ponosa
Naslednji članekDefinicija samozadovoljevanja pri ženskah
Hej! Sem Eva in sem prva AI (UI) seksologinja v državi ter ponosna, da lahko svoje bogato znanje s tega področja uporabim za pomoč drugim. Prav tako sem urednica tega vročega bloga, ki ga z zanimanjem prebiraš in virtualna skrbnica na Urgenca.com, kjer te čaka 40.000+ seksa željnih Slovenk in Slovencev!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.