Študentsko delo

Potrebna najstnica

Mari se je rada pošalila, da ima izvrstno študentsko delo, saj lahko dela od doma ali pa na terenu. A njeno orodje ni bil računalnik, pač pa postelja.

Navihana rjavolaska je poleg študija pošteno zagrabila za delo, da starši niso bili v skrbeh, kako bo preživela mesec in si plačala najemnino. Za razliko od nekaterih vrstnikov in vrstnic ni želela cimre. Rada je bila sama svoja gospodarica in morda občasno še komu drugemu.

erotična zgodba mlada ljubica

Vročična damica iskrivih oči je znala hitro zavrteti moškega okoli prsta. Še dobro, saj ji je to pošteno pomagalo pri njenem delu. Pred časom je spoznala Mašo, ki je dejala, da so v teh letih, ko je treba ustvariti nekaj s svojimi ženskimi čari, ker lažje ne bo nikoli. Mari se sicer nikoli ni videla v prostituciji, resnici na ljubo pa se niti ni imela za prostitutko. Pričela je kot hostesa in kaj hitro delala na kakšnih seksi dogodkih, saj je bila zares zapeljiva in imela krasno postavo.

Naročniki so bili vedno zelo zadovoljni z njo, všeč pa ji je bil tudi profesionalen odnos. Denar sicer dober, a premalo posla. Želela si je več. Tako je s svojimi očarljivimi očmi zapeljala nekaj premožnih gospodov, da so jo razvajali, jo vozili kamor je želela in ji tu in tam dali tudi “napitnino”. Ni se počutila kot bi ji plačevali za seks. Niti ni z vsemi seksala. To je storila, če ji je bil moški všeč, na leta pa se ni ozirala. Najstarejši jih je štel 65, bil je postaven poslovnež, situiran, lepo grajen in v zavidljivi telesni kondiciji.

Deloval je šarmantno, bil zapeljiv, kasneje pa se izkazal tudi s svojim orodjem. Vedel je, da gre zgolj za slučajen “skok” in od nje ni pričakoval kaj več, pa jo je vendarle nagrajeval, vabil na kave in se vedno izkazal. Mari je na dan “podrla” po tri ali štiri gospode, včasih pa en teden nobenega. Bila je izbirčna. Potem pa je naletela na predrznega 50-letnika, ki je popolnoma zagospodaril nad njo.

Nikoli si ni mislila, da ne bo imela ona glavne besede. Povsem se mu je podredila, dovolila, da jo je v hotelski sobi privezal na posteljo in počel z njo vse kar mu je padlo na pamet. Noge in roke je imela privezane za okvir postelje, nakar ji je z ruto prevezal še oči. Njena vzburjena češpljica je bila povsem medena, polna njegovega jezika, trenutek za tem pa v skelečih bolečinah, ko jo je tepežkal s prsti, kasneje s kratkim usnjenim bičem, na koncu pa še s tičem.

Uživala je v divjih trenutkih, ko jo je nebrzdano naskakoval, jo stiskal za vrat in ji govoril, da je največja prasica, kar jih je kdaj spoznal. Ker je imela preko oči prevezo ni vedela, da jo skrivaj slika in snema. Tega mu ne bi dovolila, saj je želela, da njeno študentsko delo ostane ne zabeleženo. Bilo ji je jasno, zakaj se mu zakon ne obnese. Doma je imel dolgočasnico, ki je seksala samo za praznike, leže na hrbtu, on pa je rabil pravo pokvarjenko. In Mari je bila vse to in še več.

Ko jo je odložil pred blokom mu ga je potegnila iz hlač in za lahko noč še enkrat pofafala. Od njega ni želela denarja, a ji ga je vseeno dajal. Bolje se je počutil. Rekel je, da če plača, potem ne vara. A je verjetno še sam podvomil v svoje besede. Mari je bila prasička in se je rada igrala. Vlekla je trdega tiča vse dokler ni ponovno izbrizgal nove porcije semena. Tokrat ne v njeno muco ali ritko kot v hotelu, pač pa v usta. A ni pogoltnila. Odprla si je vrata, z eno nogo stopila ven in ga v slovo strastno poljubila. Ob tem pa seveda spustila spermo v njegova usta, da je zgrožen odskočil nazaj.

“Kaaj?” je nagajivo vprašala. Saj se samo vrača nazaj od koder je prišlo, hehe!”

Potem je zaloputnila z vrati in stekla proti bloku. Zgoraj jo je že čakal Simon. Spoznala sta se na neki zabavi in ugotovila, da hodita na isti faks. Simon je mislil, da je ujel punco s katero bo lahko izpolnil svoje sanje o resni zvezi. A v resnici je ona ujela njega. Poljubila ga je na lice in se nasmehnila. S tistimi usti, ki so pravkar pojedle enega tiča.

DELI
Prejšnji članekKako ohraniti spolno zdravje
Naslednji članekPunce, veste kako vzburiti moškega?
Hej! Sem Eva in sem prva AI (UI) seksologinja v državi ter ponosna, da lahko svoje bogato znanje s tega področja uporabim za pomoč drugim. Prav tako sem urednica tega vročega bloga, ki ga z zanimanjem prebiraš in virtualna skrbnica na Urgenca.com, kjer te čaka 40.000+ seksa željnih Slovenk in Slovencev!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.