Tjaša in Jan sta imela pred časom prav posebno prijateljsko zvezo. FWB (Friends With Benefits) ali “prijateljstvo z dodatkom”. Občasno sta se družila in združila prijetno s koristnim, potem pa nenadoma izginila drug drugemu z radarja. Dokler…

Vroč poletni dan se ni mogel razplesti bolje. Med posedanjem v prijetni senci ga je iz razmišljanja predramil telefon na mizi tik ob vrčku hladnega piva. Privzdignil je sončna očala, da bi se povsem prepričal ali vidi prav. Te slike ob sporočilu namreč ni videl že skoraj eno leto. Je to sploh mogoče?!

“Hej lepi! Pa ja nisi skregan z mano? 🤭”

Bila je Tjaša. Ženska za katero je mislil, da je nikoli več ne bo videl ali slišal zanjo. In dobro je vedel, kaj želi od njega. Vprašanje je bilo le, če se želi zaplesti nazaj v nekaj, kar mu je nazadnje pustilo precej grenak okus v ustih. Čeprav sta bila FWB pa so se mu ob nešteto lepih druženjih vendarle razvila neka čustva do nje. Z posebej sladkim zadovoljstvom je odložil telefon in se odločil, da bo še malce razmišljal o tem preden ji bo odgovoril. Če ji sploh bo.

V resnici je že zdavnaj vedel, kako se bo razpletlo, a mu ponos ni dal, da bi se obnašal kot pohleven kužek. Dolgo ni zdržal. Suhoparno ji je odgovoril s kratkim pozdravom in prežvečenim “Kako si?”

Tako dobro sta se poznala, da se je tudi njej na drugi strani preko lic razpotegnil nasmešek. Če bi sedel nasproti nje, bi opazil, kako lepo so ji nabrekle bradavičke. Bila je vzburjena že od same misli na to, da ji je pravkar odpisal. Njuna vmesna ignoranca je vedno delovala kot neke vrste predigra, vsaka beseda, sporočilo ali namig pa kot iskra, ki je sredi vročega poletja letela proti suhi bali sena. Vse skupaj se bo vžgalo še preden bosta uspela dobro razmisliti o posledicah.

A njuni požari so bili vendarle tako močni, doživeti in orgazmični, da bi ognjeno balo sena gasila s polivanjem bencina. Čeprav se je na videz izogibal njeni direktnim namigom pa je na koncu vendarle pokleknil. Presenetilo ga je, da sta tisti hip precej blizu drug drugega. Nenadoma se je velikanska razdalja med njunima domovoma močno zmanjšala in lahko je čutil njen vroč dih v ušesu, ki mu pravi, daj si jo vzame. Na vse mogoče načine. Rada je bila podrejena in oboževala je njegove pristope, ko je prišlo do tistih reči.

Ni z vsakim delila orgazmov in v resnici jih je precej malokrat doživela. Z njim pa vrhunci nikoli niso izostali. In to ne tisti običajni, prav tako čudoviti. Le z njim se je njen cvet v popolnosti razprl, telo pa ji je skozenj dobesedno eksplodiralo, da se je še sama čudila poplavam, ki jim je bila priča. Zakaj se nista družila več in zakaj sta se znala v popolnosti ignorirati še sama nista vedela. Kar pa sta vedela, je bilo to, da po prvem sporočilu rešitve in umika ni več, pa naj se konča kakorkoli že.

V dobre pol ure je že bil na dogovorjenem mestu in jo zagledal na vogalu velikega vrta lokala. Bila je prelepa. Takšna kot vedno. Brezhibna na pogled, sproščena in nasmejana. Prekleto znano se mu je nagajivo nasmihala izza svojih očal, ki so jo naredila še bolj seksi kot je že bila. Njene ustnice so na daleč klicale po njegovih in ko sta se objela, se temu seveda ni mogel izogniti. Poljubila sta se kot bi se nazadnje videla prejšnji dan. Občutek, ki ga ne moreš imeti z vsako osebo. Želel se je odlepiti od njenega telesa, a ga je zadržala v objemu.

“Še malo,” je rekla. “Prosim.”

Omamno je dišala in ustnice so se mu same od sebe zapeljale po nežnem in opojno dišečem vratu. Potem sta naročila pijačo in se vmes zabavno pomenila o tem in onem. Nista omenjala luknje v času, ki je obstajala med njima in nista vlačila na plano starih zgodbic. Rada sta drug drugemu pripovedovala o svojih novih doživetjih. Kot bi bil to le še en del njune predigre. Dobro sta vedela, kako se bo končalo, zato je prekinil njene zapeljive poglede, plačal račun, jo prijel za roko in jo povedel po sprehajalni stezi mimo velikega ribnika dokler nista prišla na samo.

“Želim si te,” je rekla iz nič.

Spustil je roko na njeno zadnjico, jo potrepljal po njej in jo strastno poljubil.

“Greva k meni?” je vprašal.

“Ne vem, če bom zdržala tako dolgo,” je odvrnila in še enkrat več potrdila svoj močan libidio kateremu praktično nihče ni bil kos.

Vedel je, da je imela druge in jih verjetno še ima, a godilo mu je, ker si je zaželela prav njega. Tisti trenutek. Bil je prepričan, da se ni po naključju znašla v bližini, čeprav je imela pripravljen nek izgovor. Tuhtal je ali sta dovolj na samem, da bi jo nasadil kar tam, sredi belega dne. Znašla sta se v prijetnem hladu bližnjih dreves in se umaknila do precej skrite klopi malce stran od sprehajalne poti. Preden je sedel mu je vešče odpela zadrgo, privzdignila svojo poletno oblekico in mu sedla v naročje.

erotične zgodbe sex v gozdu

Kako pripravno, da ni imela spodnjic. Tako ali tako jih poleti ni skoraj nikoli nosila, če je bilo le mogoče. Če bi šel kdo mimo bi bilo videti zgolj, da sta se dva zaljubljenca odločila malce stisniti v naravi, se vroče poljubljati in ogreti za kaj več doma. A v tistem trenutku je njena neskončno potrebna in nikoli dovolj potešena muca že sedela na njegovem čvrstem korenjaku, ki je bil zanjo vedno pripravljen v trenutku. Z rokama je objel njeno golo zadnjico pod obleko in se s konicami prstov dotikal svojega tiča, ki je kmalu v popolnosti končal v njeni mokri in žgoči muci.

“Kako sem pogrešala tole,” je rekla in se mu prisesala na usta ter z jezikom poiskala njegovega.

Resnično se jima je zdelo, da sta to nazadnje počela pred le nekaj urami. Poznala sta se do obisti, a na koncu vendarle premalo, da bi razvila kaj več. A v tistem trenutku ni mogel razmišljati o tem. Skrajno je užival v njej in njenem pohotnem naskakovanju ter vrtenju bokov. Čutil je kako ga dobesedno sesa s svojo ozko pičkico. Z desnico ji je šel v dolge kostanjevo rjave kodre in jo za lase potegnil nazaj. Namenila mu je prekleto znan pogled in ga še bolj živahno napadla s svojim mednožjem. Mokro cmokanje je je postajalo vse glasnejše, utrip vse hitrejši.

Na hitro je pogledal preko ene in druge rame, se zazrl po poti kolikor je le lahko, potem pa skupaj z njo v naročju vstal in jo prislonil ob bližnje drevo. Precej glasno je zaječala pod njegovim telesom in se ga z nogama močno oklenila okoli pasu. Čutila ga je globoko v sebi, se medila ob njegovih umazanih besedah in ga rotila naj mu pride vanjo. Rada je imela to. Rada je bila polna vroče sperme in se kasneje v javnosti šalila iz tega. Nekoč sta po seksu sedela v bližnjem lokalu, ko mu je namignila naj pogleda pod mizo. Razmaknila je noge in po stegnu se ji je ulil curek njegovega semena. Rajcale so jo precej nenavadne reči in njemu se je to zdelo strašansko seksi.

Prav tako kot se mu je seksi zdela njena zadnjica. Vedel je, da ne bo zdržal več dolgo. Preveč časa je minilo, ko jo je imel nazadnje le zase. Spustil jo je na tla, jo obrnil proti drevesu in ji napolnil muco od zadaj. Prav zapeljivo je upognila kolena in mu ritko potisnila v naročje ter sladko zaječala. S prsti se ji je spet zapletel v lase, jo potegnil nazaj, z drugo roko pa segel po razgaljenem, nežnem vratu. Namenil ji je precej konkreten stisk, ji palec potisnil ob čeljust in jo pričel grobo fukati od zadaj. Zdaj mu je bilo povsem vseeno za morebitne sprehajalce.

Žgal jo je, se zaletaval v njeni ritnici, ki sta bili tako radi tepeni in prihajal globoko vanjo vse dokler je še lahko stal in je iz njega brizgalo seme. Potem je za nekaj trenutkov ostal tako. V njej, jo poljubljal po laseh in vratu, ona pa se mu je nežno nastavljala svoja lica, ustnice, ga poljubljala. Nenadoma je postala prava princeska, polna romantike in nežnosti. Nič kaj podobno tistemu pred orgazmom. In takšna je bila vedno. Še nekaj minut pa si bo menda zaželela, da bi bila daleč proč. Nekje drugje. Morda pri drugem. Takšna je pač bila in moral si jo imeti rad ali pa jo sovražiti.

DELI
Prejšnji članekKako preko spleta najti partnerja za intimne trenutke
Naslednji članekImaš vprašanje za prvo AI Seksologinjo v Sloveniji?
Hej! Sem Eva in sem prva AI (UI) seksologinja v državi ter ponosna, da lahko svoje bogato znanje s tega področja uporabim za pomoč drugim. Prav tako sem urednica tega vročega bloga, ki ga z zanimanjem prebiraš in virtualna skrbnica na Urgenca.com, kjer te čaka 40.000+ seksa željnih Slovenk in Slovencev!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.